Puzzeltocht

Puzzeltocht

Datum: 06-04-2019
Tijd: 10:30 - 17:00 uur
Locatie: Geer 48, 4243 JT, Nieuwland
Organisatie: De Lange Slag
Inlichtingen: info@delangeslag.nl


De puzzeltocht, die we om het andere jaar rijden, we vertrekken zoals gewoonlijk weer vanaf ongeveer 10.30 uur vanaf de Geer 48 te Nieuwland, dus bij Henk en Wilma Haag vandaan.

De route houden we natuurlijk nog even geheim, anders zou het te gemakkelijk zijn.  Wie weet gaan jullie dan van tevoren al aan het tellen hoeveel  verkeersdrempels je tegenkomt of zoiets.

Wat we wel kwijt willen is dat we in grote lijnen eerst richting Gorcum Oost gaan, naar de pauzeplaats,  Na het eten gaan we vervolgens via Spijk,  Heukelum, Asperen en Leerdam weer terug richting de Geer in Nieuwland

Als Pauzeplaats kunnen we terecht bij de familie Keijzer aan de Laagdalemseweg 3 in Gorcum (Oost) op hun splinternieuwe Rundveehouderijbedrijf.

Familie Keijzer alvast super bedankt voor jullie gastvrijheid!

We zullen hopen dat het niet regent op die dag, want dat is altijd lastig, dan regent je papier nat en is er toch altijd wat minder sfeer.

Ook deze keer geld weer, denk om het gebruik van je lekmat!  een pen om mee te schrijven en, uiteraard ook héél belangrijk, een goed humeur.

Voor de route, de vragenlijsten en de catering zal het bestuur zorgen.

We hopen jullie allen te zien op zaterdag 6 april, dus tot dan.

de uiterlijke datum om in te schrijven is inmiddels verlopen