Puzzelrit

Puzzelrit

Datum: 06-04-2024
Tijd: 11:00 - 16:00 uur
Locatie: Geer 48, 4243 JT, Nieuwland
Organisatie: De Lange Slag
Inlichtingen: www.delangeslag.nl


Puzzelaars, op 6 april 2024 willen we de puzzeltocht weer verrijden.
Uiteraard willen we over de tocht zelf nog niet zoveel kwijt, maar enkele dingen zijn zeker wel het vermelden waard.

Jullie worden vanaf 10.15 uur (liever niet eerder) weer verwacht op de Geer 48, 4243 JT in Nieuwland, bij Henk en Wilma Haag.
De eerste trekkers zullen vertrekken om ongeveer 11 uur, na een bakje koffie met wat lekkers en het uitdelen van de rijroute/vragenlijsten.

Over de route en de pauzeplaats willen we eigenlijk nog niet zoveel kwijt, maar dat hoeft uiteraard ook niet met een Puzzeltocht. We gaan in ieder geval wel weer proberen er iets leuks van maken.
Zoals gewoonlijk zijn er ook weer een aantal leuke prijzen te winnen. Maar uiteraard gaat het niet alleen om de prijzen, het is tenslotte ook leuk om samen met een aantal mensen die allemaal dezelfde “oud ijzer tik’ hebben een gezellige dag te hebben. Een Puzzeltocht is toch wel weer iets heel anders dan een Toertocht, met een Toertocht rij je gewoon achter de achterlichten van je voorganger aan. Met een puzzeltocht moet je zelf opletten waar je rijd en ook de te beantwoorden vragen nog in de gaten houden.

Als het een beetje meezit met het weer (anders word je papier nat) hopen we dat het weer een dag wordt waarvan je na afloop zegt, “het was best de moeite waard, ik ben blij dat ik geweest ben”.

  Aanmelden voor deze toertocht

  Lidnummer

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon

  E-mail (*)

  Aantal passagiers volwassenen

  Aantal passagiers kinderen

  Met passagier wordt niet de bestuurder bedoeld

  Voor overige zaken zoals reglement en kosten verwijzen wij naar het clubblad