Historisch Festival Luttenberg Afgelast

Historisch Festival Luttenberg Afgelast

Datum: 19-07-2020
Tijd: Hele dag uur
Locatie: Looweg 6A, 8105ST, Luttenberg
Organisatie: Historisch Festival Luttenberg
Inlichtingen: www.historischfestivalluttenberg.nl


Zondag 19 juli 2020 voor de 24 ste keer !!

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan dit festival.

Let op nieuwe locatie:

Het terrein is naast manege Luttenberg, Looweg 6A 8105 ST Luttenberg. Deelnemen kan met uw oldtimer: -tractor, -auto, -vrachtauto, -motor of -bromfiets, stationaire motor en oude werktuigen of als standhouder. Bij aankomst tussen 09:00 en 10:00 uur plaatst u uw voertuig op de plaats die u wordt aangewezen. Bij uw aanmelding ontvangt u een bewijs van deelname en een stempel, die toegang geeft tot het evenementen terrein. Bij het aanmelden krijgt u als deelnemer twee gratis munten voor consumpties.

Deelnemers bromfiets-toertocht kunnen zich bij aankomst aanmelden. Deelname kost € 7,00 per bromfiets. Dit is inclusief een lunch, 2 keer frisdrank onderweg en een herinneringsschildje. Vertrek vanaf het festivalterrein om 11.00 uur. De toertocht duurt ongeveer 3 – 4 uur.

Organisatie: tel. 06-45055591 / 06-24445355

Museum De Laarman, Butzelaarstraat 60, 8105 AR Luttenberg, tel. 0572-301288

Deelnemers toertocht voor trekkers, auto’s en motoren kunnen dit melden bij aankomst. De tocht duurt ongeveer 1 – 1½ uur. Deelname is gratis. Het vertrek is rond het middaguur en wordt omgeroepen op het festivalterrein. Deelnemers ontvangen een herinneringsschildje. Zorg ervoor dat uw materiaal goed verzekerd is. De organisatie is niet aansprakelijk als er onderweg een ongeluk gebeurt. U dient zich tijdens de toertocht aan de geldende verkeersregels te houden. Vanaf 16.30 uur kunt u het herinneringsschildje afhalen in de tent en huiswaarts keren, liever niet eerder in verband met betalende bezoekers. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Overnachten Er is een beperkte mogelijkheid om op vrijdag of zaterdag al te komen. De overnachting kan op het evenementen terrein of er wordt uitgeweken naar een terrein ernaast, waar ook geparkeerd wordt. Wilt u van deze gelegenheid gebruik maken, dan dit graag vooraf melden via historischfestival@delaarman.nl

Kent u mensen die zich ook willen aanmelden. Via de site:
historischfestivalluttenberg.nl of delaarman.nl
voor het aanmeldingsformulier.

Tot zondag 19 juli we gaan er samen een mooie dag van maken!