11e H.M.T. Oldtimer Weekend Dongen Afgelast

11e H.M.T. Oldtimer Weekend Dongen Afgelast

Datum: 27-06-2020 - 28-06-2020
Tijd: 00:00 uur
Locatie: Berkenstraat, xxxx NB, Oosteind
Organisatie: Oldtimerclub Dongen
Inlichtingen: info@oldtimerclubdongen.nl


Op zaterdag 27 en zondag 28 juni organiseert de stichting Oldtimerclub Dongen hun 11e HMT Oldtimer Weekend voor Dongen en omgeving. Dit evenement zal, net als de laatste zes jaren, worden gehouden aan de Berkenstraat in Oosteind, gemeente Oosterhout. Dit op de terreinen van de families Bastiaansen, v/d Heikant en De Crom.

Het thema voor dit jaar is McCormick-International. Daarom willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om een ieder die in het bezit is van tractoren of motoren van dit merk, speciaal uit te nodigen om naar ons evenement te komen als bezoeker of deelnemer. Maar natuurlijk willen wij iedereen uitnodigen die in het bezit is van oude (stationaire) motoren, tractoren, (vracht-) auto’s, landbouwwerktuigen, (wegenbouw-) machines, legermaterialen en ander historisch materiaal of spullen, of een oud ambacht wil uitdragen.

Ook zal het tijdens dit tweedaagse evenement weer mogelijk zijn, voor hen die van ver komen, te overnachten in hun caravan of woonwagen en zal er gedurende deze twee dagen de mogelijkheid worden geboden om aan de ruilbeurs deel te nemen.

Dit jaar wordt er ook weer gedorsen en zullen de keien voor de keientrek en boomstammen klaar liggen in de zandbak. Voor de jongere generatie zal er een traptrekkerparcours, springkussen en zandbak zijn. Op zaterdagavond is er een barbecue en zal er een feestavond in de tent worden gehouden met een optreden van DJ Peerke. Kortom er zal gedurende het weekend van 27 en 28 juni 2020 weer voldoende te beleven zijn op dit 11e HMT Oldtimerweekend.

Zoals gewoonlijk zijn toegang en deelname gratis, want bij ons staat de Brabantse gastvrijheid nog steeds voorop. Dat wij dit evenement gratis kunnen aanbieden is mogelijk omdat wij over een grote schare gulle sponsoren beschikken en vrijwilligers die wij voor hun diensten zeer dankbaar zijn. En dus hopen wij velen van u te mogen begroeten aan de Berkenstraat in Oosteind.

info@oldtimerclubdongen.nl of kijken op onze website www.oldtimerclubdongen.nl .

 

Met vriendelijke groeten,

Nout, Eric en René Siemons

Tim Trommelen

Frans van Ham