10e H.M.T. Oldtimer Weekend Dongen

10e H.M.T. Oldtimer Weekend Dongen

Datum: 11-05-2019 - 12-05-2019
Tijd: Hele dag uur
Locatie: Berkenstraat, nb, Oosteind
Organisatie: Oldtimerclub Dongen
Inlichtingen: info@oldtimerclubdongen.nl


11 en 12 mei 2019 10e H.M.T. Oldtimer Weekend Dongen georganiseerd door de Oldtimer Club Dongen te Dongen.

Inlichtingen en opgave na 18.00u bij Nout Siemons Tel. 06-21826723 of bij Frans van Ham Tel. 0162-320634 of via

klik op deze link voor de flyer 

info@oldtimerclubdongen.nl

10e HMT Oldtimer Weekend Dongen en omstreken
Op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2019 zal voor de 10e keer het HMT Oldtimer Weekend voor Dongen en omgeving worden georganiseerd. Hiermee zijn we zo’n vier weken eerder dan andere jaren. Dat was het tweede weekend van juni waar dit jaar Pinksteren in valt. Daarbij zijn er in dat weekend o.a. de motorenshow van Nuenen, de HMCK toertocht en de plaatselijke toertocht van de Steyrclub. Naar voren of naar achteren schuiven met één of twee weken bleek al niet makkelijk omdat er ook dan al van alles te doen is. Dus zijn we, in overleg met de grondeigenaren, uitgekomen op 11 en 12 mei.
Binnen onze organisatie heeft er zich een bestuurswisseling voorgedaan. Michel Verdick en Corné van Ham hebben aangegeven te willen stoppen als bestuurslid. We respecteren hun besluit en danken hun voor hun 9-jaar inzet. Beiden blijven wel als vrijwilliger aan de te organiseren evenementen verbonden. Er is een nieuw jeugdig bestuurslid toegetreden, namelijk Tim Trommelen uit Dongen. Het jongste bestuurslid nu, maar ook een fanatiek verzamelaar van tractoren en machines. Wij wensen Tim veel succes en zien een jarenlange samenwerking tegemoet in onze organisatie, die nu bestaat uit Nout Siemons, Eric Siemons, René Siemons, Tim Trommelen en Frans van Ham.
Ons evenement is dus op 11 en 12 mei en wordt net als de voorgaande jaren georganiseerd op de weilanden van de families Bastiaansen, v/d Heykant en De Crom, die zijn gelegen aan de Berkenstraat in Oosteind. De organisatie heeft besloten zelf keien te gaan maken en de mogelijkheid aan te bieden om aan de keientrek deel te nemen. Ook zullen de boomstammen weer in de zandbak liggen.
Het tractorthema voor dit jaar is John Deere. Dus hierbij de oproep om graag in grote getalen met de groene Deeres op 11 en 12 mei naar Dongen en Oosteind te komen. Verder nodigen wij eenieder uit die zijn oldtimer-hobby wil uitdragen en uitstralen om naar de Berkenstraat in Oosteind te komen. Tevens is er op zaterdagavond een feestavond en een barbecue, is er een ruilbeurs, wordt er gedorsen en is er een overnachtingsmogelijkheid.
De toegang en deelname zijn gratis, want bij ons staat Brabantse gastvrijheid hoog in het vaandel. Met deze informatie hopen wij vele HMT’ers en andere belangstellenden te mogen begroeten in het grensgebied van Dongen en Oosteind.
Voor meer informatie en opgaves (ook voor de barbecue) kunt u terecht, bij voorkeur na 18.00u bij Nout Siemons 06-21826723 of Frans van Ham 0162-320634. Ook kunt u een mail sturen naar info@oldtimerclubdongen.nl of kijken op onze website www.oldtimerclubdongen.nl .

Met vriendelijke groeten,
Nout, Eric en René Siemons
Tim Trommelen
Frans van Ham