Op zoek naar nieuwe bestuursleden

Op zoek naar nieuwe bestuursleden

De Lange Slag is weer volop actief bezig, met de Puzzeltocht op 9 april is het activiteitenseizoen buiten weer van start gegaan.

Ons huidige bestuur is al volop bezig met de organisatie van de volgende evenementen van dit jaar, we kijken uit naar de toertochten Nieuwland en Brandwijk en na de zomervakantie staan er nog meer activiteiten op de agenda.

Om onze mooie vereniging op de juiste manier aan te sturen en deze activiteiten goed te organiseren is het huidige bestuur vakkundig bezig. Maar een aantal bestuursleden draaien inmiddels al heel wat jaren mee, er treed inmiddels een beetje vergrijzing op…..   Een aantal bestuursleden heeft aangegeven binnenkort of iets later zich niet meer verkiesbaar te stellen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe (jongere) bestuursleden die straks naast de ervaren bestuursleden het team weer compleet maken!

Voor eventuele verdere informatie over de inhoud van de functie(s) kan er contact worden opgenomen met  Henk Haag op 0345-631752 of stuur een mail naar info@delangeslag.nl met je gegevens en dan bellen wij terug.

Heb je interesse? wacht dan niet te lang en neem graag voor 31-05 contact met ons op, gewoon even een gesprekje …………..

 

Met Lange Slag Groeten,

Het bestuur