Praatavond woensdag 16 oktober

Praatavond woensdag 16 oktober

Niet vergeten, de Praatavond

Datum: 16-10-2024
Tijd: 20:00 – 22:00 uur
Locatie: Nieuwe Rijksweg 6, 4128 BN , Lexmond
Organisatie: De Lange Slag
Inlichtingen: www.delangeslag.nl

De 2e praatavond van seizoen 2024 staat gepland op woensdagavond 16 oktober.

Als vanouds hebben we niet alleen de verloting van een tractor, maar ook een spreker.

Deze keer hebben we de MOLEN Banden uit Reek bereid gevonden om deze avond een invulling te geven, zoals jullie ongetwijfeld wel zullen weten, hebben zij dat al een keer eerder gedaan namelijk op een praatavond in Nieuwland, John van de Lee en zijn teamgenoot zullen weer een uitleg geven over banden van groot naar klein met de technische ontwikkelingen welke daaraan verbonden zijn.

Zoals jullie weten is ook de Lange Slag afhankelijk van banden, want als je die niet hebt is een toertocht rijden GEEN succes. We hopen dan ook dat jullie massaal aanwezig zijn om de laatste ontwikkelingen op dit gebied mee te maken en je voordeel daar mee te kunnen doen.

Na de pauze komt de verloting aan de beurt dit keer weer een rijdende trekker met kenteken. We hopen dan ook dat jullie hierin geïnteresseerd zijn want, waar krijg je de mogelijkheid om voor een PRIKKIE een tractor te bemachtigen .

Ook zullen we net als vorig jaar een 10 tal gereedschappen verloten, dat is altijd makkelijk als je gekoesterde oldtimer een keer bijstand nodig heeft.

Dus leden kom naar de praatavond op 16 oktober en geniet van hetgeen wat die avond gepresenteerd wordt.